Suggesties met Pesto Giallo
- Heerlijk op een toastje met jonge kaas of op (Turks) brood.
- Probeer hem ook eens bij Indiase gerechten met kip.
- Verwarm wat rivierkreeftjes met een potje pesto giallo en crème fraîche en serveer deze over rijst of pasta. Afmaken met wat rucola voor de kleur.
Of probeer onderstaande recept van pasta met bloemkool en worst van foodblogster Francesca (FrancescaKookt.nl)

Recept van pasta met bloemkool en worst
Snijd een bloemkool in plakken en meng deze met knoflookzout, tijm en een flinke scheut smaakvolle olijfolie (bijv. Sicilië). Plaats 25 minuten in de oven op 200 graden. Kook ondertussen de pasta al dente. Fruit een ui en bak wat in stukken gesneden verse worst. Als deze gaar zijn schep er dan het potje pesto giallo en wat room doorheen. Meng de pasta en de bloemkool door de pesto en maak het af met geraspte Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.
Eet smakelijk!