Volg ons op Instagram!

Gij & Ik bierproeverij

 


Om de bierproeverij compleet te maken, deze heerlijke kazen, zo wordt deze proeverij gewoon een feestje, thuis maar toch samen!

1. Oudelandse Smeuïg Jong 50+

4 weken gerijpte kaas van de boerderij, jong en smeuïg van gethermiseerde koemelk.

2. Chevretta Belegen Geitenkaas

6 maanden gerijpte geitenkaas van Chevretta, vegetarisch gestremd van gepasteuriseerde geitenmelk.

3. Boer'n Trots Karamel 50+

8 maanden in karamelkorst gerijpte kaas van gethermiseerde koemelk, pikant, lichtzoet en doorgerijpte smaak, met kristallen van eiwit.

4. Weydeland Oude Kaas 48+

8 maanden gerijpte kaas van gepasteuriseerde koemelk, vol en stevig van smaak met kristallen van eiwit.

5. Gedroogde Worst

Franse gedroogde worst van varkensvlees met bleu d'Auvergne, een blauwaderkaas van koemelk, hierdoor is de worst net iets smeuïger.

6. Gerookte Amandelmix

Mix van Pinda's, Cashewnoten en Amandelen met rookkruiden, gebrand in arachideolie.

 

* De kaas en worst koel bewaren, maar minimaal 1 uur voor de proeverij uitpakken en op kamertemperatuur laten komen.