• Volg ons op Instagram
  • Een bestelling kunt u doorgeven via WhatsApp
  • Tijdens de Lock Down zijn we geopend

 

Zakelijk- en Grootverbruik

Een goed kopje koffie of thee is het smeermiddel van elke organisatie, groot of klein!

Maar het aanbod hierin is groot, laat daarom Koffie & Anders uw verbindende factor zijn tussen ingrediënten, machine en het onderhoud. Samen vinden we het meest geschikte kopje thee, koffie of variatie en zorgen dat u hier verder geen omkijken naar hebt. Zo bent U steeds gegarandeerd dat ook uw personeel en relaties hiervan zorgeloos kunnen genieten.

Hiervoor hebben we uitstekende ingrediënten geselecteerd en bieden machines van WMF, Etna-CT, Melitta Profesional, Nivona en Jura aan.

Informeer gerust naar onze maandprijzen voor de verschillende apparatuur op basis van een overeenkomst van 60 maanden.

Voor onze klanten is het mogelijk via deze website te bestellen, via het registratieformulier kunt u hiervoor een inlog aanvragen, zodat de afgesproken voorwaarden automatisch worden toegepast.

 

Servicepakketten koffieautomaten

Coffee Basic

In deze vorm wordt gezorgd voor jaarlijks onderhoud van uw koffiemachine(s). Er wordt alleen betaald voor de onderhoudsbeurt. Dus als er in de loop van het jaar een storing optreedt worden voorrijkosten en een uurtarief in rekening gebracht voor het oplossen van de storing. In de meeste gevallen zij wij er binnen 48 uur.

Coffee Economy

In dit servicepakket heeft u de garantie dat storingen binnen 48 uur hersteld worden. In dit servicepakket betaalt u voor de beschikbaarheid van de machine(s) 365 dagen per jaar. Dus geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Alleen de onderdelen worden apart doorberekend, zo wordt er alleen betaald voor wat nodig is.

Coffee All Inclusive

Geen enkel risico lopen en 5 jaar lang, 365 dagen per jaar geen omkijken hebben naar de koffiemachine? Dat kan met dit All Inclusive servicepakket, u betaalt een vast bedrag per jaar. Dus geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor onderdelen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Deze service is alleen mogelijk op bij ons aangeschafte machines.